1 min læsningGlemt United-spiller: Jeg har været igennem helvede

Manchester Uniteds forsvarsspiller, Phil Jones, har ikke spillet en gældende kamp for sin klub siden januar 2020, men nu ladet det langt om længe til, at der er lys for enden af tunnelen.

1 min læsning
Phil Jones kan måske snarligt trække Manchester United-trikoten over hovedet. Foto: Matt Janzer

Det er 603 dage siden, at Manchester United-forsvarsspilleren, Phil Jones, senest har spillet en betydende fodboldkamp.

Den skadesplagede englænder har ikke spillet for Manchester Uniteds førstehold siden en fjerde runde kamp i FA Cuppen mod Tranmere den 26. januar 2020, og den blonde brite er ikke bleg for at indrømme, at det har været hårdt.

– Jeg har selvsagt været igennem helvede og tilbage igen de sidste par år. Jeg døjede en smule med mit knæ, og på et tidspunkt efter lockdown tænkte jeg: ’nok er nok’, lyder det fra Phil Jones.

Phil Jones blev hentet til Manchester United fra Blackburn forud for 2011/12 -sæsonen, og selvom han i sin første sæson i klubben spillede 29 kampe i ligaen, er det siden gået støt ned ad bakke i forhold til spilletid. De seneste to sæsoner er det i alt blevet til to kampe og 135 minutters Premier League-fodbold.

Nu lader det dog til, at et comeback kan være på trapperne.

– Heldigvis ser jeg nu lyset for enden af tunnelen. Jeg er tilbage i træning, jeg har spillet et par kampe bag lukkede døre, og jeg har det virkelig godt lige i øjeblikket. Det er så rart at være ude at træne med gutterne og nyde at være fodboldspiller igen, for i de sidste 15 måneder har det hovedsageligt været børnepasning og ikke meget fodbold, lyder det fra Phil Jones.

Selvom det efterhånden er mange sæsoner siden, at den 185 centimeter høje midterforsvarer brød frem på Premier League-scenen for Blackburn, så runder han først de 30 år til februar.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P