Premier League

Dyrtindkøbt Arsenal-spiller undskylder: Det var virkelig tørt

Med hiv og sving hev Arsenal lørdag sæsonens anden 1-0-sejr hjem, men det kunne nemt være blevet til uafgjort, hvis ikke det havde været for målmand Aaron Ramsdale og VAR.

Ben White havde i dén grad noget at takke Aaron Ramsdale for. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

I Arsenal er de formentlig glade for både VAR og målmand Aaron Ramsdale i dag, men ingen er nok helt så glade som Ben White.

Den dyreste forsvarsspiller i Arsenals historie var i anden halvleg af lørdagens kamp mod Burnley ved at blive skurken for sit hold, da han med en alt for kort tilbagelægning, satte målmand Aaron Ramsdale gevaldigt under pres.

Hjemmeholdets Matej Vydra var forudseende, og selvom dommer Anthony Taylor straks pegede på straffepletten efter kontakten mellem Vydra og Ramsdale, kunne Ben White dog ånde lettet op. Efter VAR-gennemgang ændrede Taylor sin dom, da Aaron Ramsdale lige akkurat havde fået foden på Vydras træk.

– Mit hjerte sprang et slag over. Det var virkelig, virkelig tørt derude i dag, og min aflevering nåede slet ikke frem. Heldigvis kom Aaron [Ramsdale] og reddede mig, lød det efter kampen fra Ben White.

Efter fem kampe i Premier League, hvoraf de tre første resulterede i nederlag, er Arsenal nu så småt kommet tilbage på sporet med to 1-0 sejre i træk.

– Clean Sheets er virkelig vigtige. Hvis man får det, så er der en god chance for at vinde. Vi har kvaliteten i angrebet, så hvis vi holder nullet, så vil vi altid vinde kampen, lyder det optimistisk fra den tidligere Brighton-spiller.

23-årige Ben White kostede angiveligt Arsenal 58,5 millioner euro, da han denne sommer skiftede fra Brighton.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P