Falcao scorede i sin LaLiga-retur

Radamel Falcao scorede lørdag, da han debuterede for Rayo Vallecano mod Getafe. Sejren betyder samtidigt, at gæsterne fortsat har nul point i LaLiga.

Falcao
Falcao har valgt et lidt utraditionelt trøjenummer for en angriber i sin nye klub - nemlig nummer 3. Foto: rayovallecano.es

53 LaLiga-mål. Det er den aldrende columbianer Radamel Falcao nu oppe på, efter hans debutscoring for Rayo Vallecano i eftermiddagens opgør mod Getafe. Han blev indskiftet efter 71 minutter og kunne blot 11 minutter senere gøre det til 3-0, som også blev kampens resultat.

Den 35-årige angriber har tidligere tørnet ud for Atlético Madrid i LaLiga, hvor han nåede 68 kampe og imponerende 52 mål. Han skiftede tilbage til LaLiga denne sommer, da Galatasaray valgte at ophæve angriberens kontrakt før tid.

Læs mere her: Officielt: Falcao på plads hos Rayo Vallecano

Resultatet betyder samtidigt, at Getafe endnu ikke har formået at hente et eneste point i de første fem runder. Rayo Vallecano har syv point og ligger øjeblikkeligt … nummer syv.