Premier League

Paul Pogba’s agent: Juventus vil altid være i franskmandens hjerte

Der er under et år til at den franske stjernespiller, Paul Pogba, står uden kontrakt. Derfor er hans agent begyndt at afsøge markedet for potentielle nye klubber, hvor der blandt andet bliver flirtet med tanken om en tilbagevenden til Juventus.

Premier League transfer Juventus
Paul Pogba's agent flirter med tanken om, at sende hans spiller tilbage til Juventus. Foto: Sebastien Bozon AFP/Ritzau Scanpix

Mino Raiola, der er agent for Paul Pogba, fortæller til The Mirror, at hans stjernespillers kontrakt udløber med Manchester United til næste sommer, og at de derfor er på udkig efter en ny mulig klub til den franske landsholdsspiller.

Læs også: Pogba: Med Ronaldo bliver niveauet højere

Såfremt den franske midtbanespiller skal videre i sommerens transfervindue, vil Juventus være en mulig destination, indrømmer ham:

-Selvfølgelig betyder den klub meget for ham (Pogba, red.). Chancen for at han vender tilbage til Juventus er der, men det afhænger lige så meget af Juventus selv, forklarer Mino Raiola.

Paul Pogba selv, virker dog til at være glad for hans rolle hos The Red Devils, hvor han senest fortalte i glade vendinger til den franske TV-kanal Telefoot, at det altid er fedt at spille med de bedste med henvisning til signingen af Christiano Ronaldo.

Læs også: Ronaldo tangerer to Champions League-rekorder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P