3F Superligaen

Kristoffer Pallesen er verdens bedste forsvarsspiller til at lave assists

Otte kampe med fem assist til følge. Det er statistikken for AaB's højreback Kristoffer Pallesen, der for alvor er stemplet ind i denne sæson. Faktisk så godt, at han pt. er verdens bedste til at assistere som forsvarsspiller.

Kristoffer Pallesen leverede senest to assist mod Viborg. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AaB har gang i en ret god sæson, hvor de med en sejr i aften mod OB kan notere den syvende kamp i træk som ubesejret. De bolsjestribede har særligt haft kvalitet i deres indlægsspil i denne sæson, hvor Kristoffer Pallesen har leveret varen med hele fem assist i otte kampe. Senest lavede højrebacken for første gang i karrieren to assists i selvsamme kamp – sågar mod hans tidligere arbejdsgiver Viborg FF.

Det har betydet, at han lige nu er verdens bedste forsvarsspiller til at levere assists. Ifølge hovedpersonen selv, skal æren også tilskrives holdet og den måde, de spiller på:

– Jeg har nogle gode angrebs- og midtbanespillere der er godt til at komme i boksen, siger han i et interview til TV3 Sport forud for fredagskampen mod OB inden han uddyber:

– Vi har trænet meget på, at der skal slåes nogle indlæg. Martí Cifuentes fortæller hele tiden, at vi skal ‘activate the box’. Faktisk så meget at jeg nogle gange vågner om natten og hører den sætning.Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P