Premier League

Presset Steve Bruce: Ville være syg hvis jeg nød det

Trænersædet under Newcastle-cheftræner, Steve Bruce, har efter ét point i sæsonens første fire kampe fået indbygget sædevarme, men den 60-årige englænder har ikke tænkt sig at kaste håndklædet i ringen.

Steve Bruce og Newcastle har fået en skidt start på sæsonen. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Steve Bruce og Newcastle United har tabt treaf sæsonens første fire kampe i Premier League, og kun i opgøret mod Southampton sidst i august er det lykkes at få et enkelt point.

I sidste weekend var de en tur på Bruces tidligere hjemmebane, Old Trafford, hvor de blev sendt hjem med et 4-1 nederlag i bagagen, og det var ikke ligefrem en dag, som Newcastle-bossen nød.

– Det er altid vanskeligt. Jeg ville være syg, hvis jeg nød det. Hvis ikke man får resultater, så er det i sidste ende manageren eller cheftræner, eller hvad jeg nu engang er, der står med ansvaret, siger Steve Bruce til SkySports.

Stemningen omkring Newcastle og særligt ejeren Mike Ashley har længe været en varm kartofel i det nordøstlige England. Direkte adspurgt om han har talt med folkene over ham i klubben om hans fremtid svarer Steve Bruce:

– Nej, men det handler ikke alt sammen om mig. Jeg er her udelukkende for at gøre det, jeg mener er bedst for klubben, og det er at styre den så godt som muligt. Jeg vil fortsætte med at gøre mit bedste, jeg vender i hvert fald aldrig ryggen til udfordringen i det, det er helt sikkert, lyder det fra den tidligere Manchester United-forsvarsspiller.

Newcastle kan komme tilbage på rette kurs i Premier League, når de fredag tager imod Leeds hjemme på St. James’ Park. Til kampen må ’The Magpies’ dog undvære både målmand Martin Dubravka samt Jonjo Shelvey og Callum Wilson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P