Champions League

Nathan Aké mistede sin far midt under Champions League-kamp

Manchester City's Nathan Aké mistede sin far blot få minutter efter han scorede sit første Champions League-mål mod RB Leipzig.

Nathan Aké mistede sin far midt under gårsdagens kamp mod tyske RB Leipzig. Foto: REUTERS/Craig Brough.

Midt i den store glæde i forbindelse med Nathan Aké’s første Champions League-scoring mod tyske RB Leipzig i går, var stemningen en helt anden på hjemmefronten. Han mistede nemlig sin far efter længere tids sygdom.

– De sidste par uger har været nogle af de hårdeste i midt liv. Min far har været uhelbredeligt syg. Heldigvis har min forlovede, mine venner og min familie været gode til at støtte mig, skriver hollænderen selv på sin officielle Instagram-profil, hvor han dedikerer målet til sin far:

– Du vil altid være i hjerte, det her mål var til dig, far.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P