Premier League

Længstsiddende manager i Premier League fortsætter

Burnley har forlænget kontrakten med manager Sean Dyche, der i forvejen er den manager i Premier League, der har været længst tid ved roret i sin nuværende klub.

Sean Dyche og Burnley har kun fået et enkelt point i sæsonens første fire kampe. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

I de seneste fem sæsoner er det lykkes Burnley FC at overleve i Premier League, og selvom det kun var med det yderste af fingerspidserne i sidste sæson, så er tilliden til manageren stor.

Faktisk tror de i Burnley så meget på manager Sean Dyche, at de nu har valgt at udstyre ham med en kontrakt gældende for de kommende fire år.

– Det var rart at få denne aftale sikret, og nu kigger vi mod fremtiden for denne fodboldklub og dens konstante udvikling. Jeg har et stærkt bånd til området og vores fans efter så mange år her, og jeg ser frem til at lægge det hårde arbejde, der skal til for at bevæge klubben i den rigtige retning, lyder det fra Sean Dyche.

Den 50-årige englænder blev ansat som manager i Burnley i november 2012, og i den efterfølgende sæson lykkedes det ham at sikre den forholdsvis lille klub oprykning til Premier League.

Med sine snart ni år i spidsen for Burnley er Dyche med afstand den manager i Premier League, der har siddet længst tid på sin nuværende post. Liverpools Jürgen Klopp er med sine snart seks sæsoner i spidsen for Merseyside-klubben nummer to.

Faktisk er Dyche kun overgået af Harrogate-manager, Simon Weaver, og Wycombes manager, Gareth Ainsworth, som længstsiddende på den nuværende post i hele det engelske ligasystem – de fire bedste engelske rækker.

Burnley er med blot et enkelt point i sæsonens første fire kampe at finde under nedrykningstregen i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P