1 min læsningGriezmann fik hård velkomst: Han har en udfordring foran sig

Jubel og klapsalver blev kortvarigt skiftet ud med piften og buh-råb, da stadionspeakeren på Atletico Madrids hjemmebane, Wanda Metropolitano, onsdag nåede til Antoine Griezmanns navn blandt hjemmeholdets udskiftere.

1 min læsning
Antoine Griezmann blev mødt af piften, da han i anden halvleg blev skiftet ind i kampen mod FC porto. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Normalvis bliver nye spillere tiljublet, når de debuterer for deres nye klub.

For Antoine Griezmann var det dog ikke i en ny klub, han onsdag fik debut, og netop derfor blev modtagelsen af den franske angriber heller ikke helt som vanlig blandt Atletico Madrids fans.

Debuten – eller måske rettere comebacket – i Atletico Madrid kunne have været bedre for Antoine Griezmann, da han efter to sæsoner hos rivalerne fra FC Barcelona, vendte tilbage til Atletico Madrid i onsdagens Champions League-opgør mod FC Porto. Tilskuerne på hans nye hjemmebane mødte ham nemlig med piften og buhråb i stedet for klapsalver

– Alle gør en stor ting ud af den her situation. Forhåbentlig vil han fortsætte med at blive bedre, så han kan give svar på tiltale til dem, som kritiserer ham nu. Han har en udfordring foran sig på grund af det, der tidligere er sket, lød det efterfølgende fra træner Diego Simeone.

Atletico Madrid formåede ikke at score mod FC Porto, og da de som vanligt holdt gæsterne fra fadet, sluttede Champions League-opgøret i Madrid 0-0.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P