Europæisk Fodbold

Thorup om Slovan Bratislava: En nøglekamp for begge hold

F.C. København er rejst til Slovakiet, hvor de torsdag skal møde de slovakiske mestre fra Slovan Bratislava i Europa Conference Leagues første runde. En nøglekamp for begge mandskaber, mener den købehavnske cheftræner.

Jess Thorup har udset de steder, hvor F.C. København kan gøre ondt på torsdagens modstander. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. København blev sidst i august parret med græske PAOK, Lincoln Red Imps fra Gibraltar samt Slovan Bratislava fra Slovakiet i første udgave af den nye europæiske klubturnering Conference League.

I første runde torsdag er det de slovakiske mestre, der tager imod københavnerne, og det kan vise sig at blive en meget vigtig kamp, hvis danskerne skal indfri deres nye målsætning.

– Vi har nået sæsonens første vigtige målsætning om at komme i et europæisk gruppespil, og når vi nu er der, så er vores næste mål at gå videre. Her kan Slovan-kampen i morgen godt være en nøglekamp, og det gælder selvfølgelig for begge hold om at komme godt fra start i gruppen, siger cheftræner Jess Thorup.

Den fynske cheftræner understreger, at de allerede har et godt kendskab til torsdagens modstander, og han lader til at have planen klar.

– De har også en del nye spillere, så deres træner er ved at bygge et nyt hold op. Jeg kan se på deres måde at spille på, hvor vi kan gøre ondt på dem, men også hvad vi skal passe på i morgen, lyder det fra Thorup.

Ifølge bookmakerne er F.C. København og græske PAOK delte favoritter til at snuppe de to topplaceringer i gruppen, der giver videre avancement.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P