Rodrygo sikrede Real Madrid tre point med sen scoring

Der skulle spilles hele 89. minutter i onsdagens kamp mellem Inter og Real Madrid, før 20-årige Rodrygo sikrede Real Madrid tre point.

20-årige Rodrygo blev matchvinder for Real Madrid i deres 0-1 sejr over Inter

Det lignede længe en målløs kamp, da Inter tørnede sammen med Real Madrid. Men i slutningen af den ordinære spilletid formåede Rodrygo at score imod det kompakte Inter-forsvar til slutresultatet 0-1.

Real Madrids nyindkøb Eduardo Camavinga spillede Rodrygo fri med en flot, tempereret aflevering på tværs af det blottede Inter forsvar.

Det var ellers Inter, der var det mest dominerende hold i løbet af kampen. Især i 1. halvleg, hvor Inter-forsvaret fraholdt Real Madrid fra at få ét eneste skud på mål. Inter formåede samtidig at spille sig frem til mange chancer, hvor Edin Džeko brændte den største lige uden for det lille felt.

Milan-klubben, der længe lignede kampens vinder, havde meget at bevise i aftenens kamp, da de sidste år forlod Champions League-gruppespillet med sølle to point.

Inter skal i næste Champions League-spillerunde møde Shakhtar Donetsk, mens Real Madrid skal møde FC Sheriff.