1 min læsningMedie: Rooneys Derby fratrækkes point

Den engelske avis Daily Mail mener at vide, at Championship-klubben Derby County bliver fratrukket ni point i denne sæson og tre i næste sæson efter økonomisk rod.

1 min læsning
Wayne Rooney kan stå foran en nærmest umulig redningsmission i spidsen for Derby County. Foto: Derby County FC

En vanskelig mission ser nu ud til at blive vanskeligere for Wayne Roney og Derby County.

Den engelske Championship-klub er ifølge Daily Mail blevet enige med det engelske fodboldforbund om en straf, der betyder, at klubben får fratrukket ni point i indeværende sæson samt tre point i næste sæson.

Derby County, der har den tidligere Manchester United-profil, Wayne Rooney, på trænerbænken, har tidligere fået en bøde på 100.000 pund for brud på økonomiske regler.

I sidste sæson reddede klubben sig kun lige akkurat endnu en sæson i den næstbedste engelske række, da de med en uafgjort i sidste spillerunde sluttede ét point over nedrykningsstregen.

Klubben har på grund af den verserende sag ikke haft mulighed for at købe spillere frem mod denne sæson, og de har således kun kunnet hente spillere uden kontrakt samt spillere på lejeaftaler.

Som klokkeklare nedrykningsfavoritter er Rooneys tropper alligevel kommet nogenlunde fra start i Championship med syv point i lige så mange kampe. En pointstraf på ni point vil dermed sende dem på minus to point, og dermed vil de pludselig have otte point til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P