Premier League

Liverpool-talent modsiger FA: Det er forkert

Liverpools 18-årige kantspiller, Harvey Elliott, kom i weekendens kamp mod Leeds alvorligt til skade med sin ankel, efter en tackling fra Leeds’ Pascal Struijk. Struijk blev efter VAR-gennemsyn tildelt et rødt kort og fik dermed karantæne, men den dom er ikke retfærdig, siger Liverpool-spilleren nu selv.

Harvey Elliott har siden sin skade gennemgået en succesfuld operation. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var både grimme og flotte billeder, der søndag udspillede sig på Elland Road i Leeds.

Efter en times spil kom Liverpools Hervey Elliott grimt til skade med sin ankel i en duel med Leeds’ Pascal Struijk, og efterfølgende blev han mødt af klapsalver fra Leeds-publikummet, da han blev båret fra banen.

Læs også: Efter operation: Harvey Elliott kan vende tilbage i denne sæson

I første omgang valgte kampens dommer, Craig Pawson, ikke at dømme frispark, men efter gennemsyn ved VAR-skærmen, gav han Pascal Struijk direkte rødt kort for tacklingen. Dommen og den medfølgende karantæne på tre spilledage var de bestemt ikke enige i hos Leeds, som appellerede dommen. Onsdag blev den appel dog afvist, og det var Harvey Elliott ikke enige i.

– Det er jeg ked af Pascal. Jeg synes, det er forkert! Men det vil snart være fortid, bror, og på ingen tid er du tilbage. Forbliv positiv, skrev Elliott således i en kommentar til Sky Sports’ opslag om Leeds’ appel.

Med karantænen på tre spilledage må Leeds undvære sin hollandske forsvarsspiller i de kommende tre kampe mod henholdsvis Newcastle, West Ham og Watford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P