Champions League

Lingard efter brøler: Gjorde ondt

Jesse Lingard blev skurken i Manchester Uniteds kamp mod schweiziske Young Boys, da han fem minutter inde i overtiden kostede sit hold et enkelt point.

Jesse Lingard hang med skuffen efter Manchester Uniteds nederlag i Schweiz. Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United kom vaklende fra start i deres Champions League-gruppe, da de tirsdag tabte til schweiziske Young Boys.

Det engelske storhold havde i første halvleg fået forsvarsspilleren, Aaron Wan-Bissaka, smidt ud, men dybt inde i overtiden så det alligevel ud til, at englænderne skulle tage et enkelt point med hjem til de britiske øer.

Sådan skulle de dog ikke gå, for med en alt for kort tilbagelægning til sin målmand, serverede Jesse Lingard bolden på et sølvfad til hjemmeholdets Jordan Siebatcheu, der uden problem kun sikre de undertippede schweizere alle tre point.

– I går gjorde ondt. Hver gang jeg tager United-trøjen på, håber jeg, at folk forstår, hvad det betyder for mig. Jeg går altid ud for at gøre det bedste for klubben, holdet og specielt fansene. Jeg er ked af min del i nederlaget, skriver den 28-årige englænder dagen derpå på instagram.

– Jeg ønsker aldrig at tabe nogen kampe, men fejl sker i fodbold, og nu kører vi på sammen. Vi vil samle os selv op, og jeg kan ikke vente til på søndag, lyder det videre fra Lingard med henvisning til Uniteds kamp mod West Ham på søndag.

I weekenden var det Jesse Lingard selv, der scorede i overtiden, da han i kampen mod Newcastle gjorde det til slutresultatet 4-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P