Bundesligaen

Lewandowski: Jeg er bedre end nogensinde

Selvom Robert Lewandowski har rundet de 33 år, er der intet, der tyder på, at polakkens karriere nærmer sig sin afslutning. Skarpskytten fortæller, at han føler sig bedre end nogensinde, og at han sagtens kan spille fire år mere på topniveau.

Lewandowski scorede senest, da han med to scoringer var med til at besejre Barcelona 3-0 på udebane. Foto: Scanpix/Ritzau.

Robert Lewandowski har ingen planer om at lægge støvlerne på hylden, selvom han ikke længere er purung.

Polakken føler, at han netop nu er bedre end nogensinde.

– Jeg føler mig stadig som en 25-årig. Mine fysiske tal er bedre end nogensinde, og jeg har aldrig følt mig bedre, når jeg er i kamp. For mig er mine 33 år bare et tal, og det viser ikke, hvordan jeg i virkeligheden har det, fortæller Lewandowski til tyske SportsBild.

– Jeg kan spille mange år endnu. Jeg er i fysisk god form, og jeg har den rette mentalitet. Jeg er sikker på, at jeg i hvert fald kan spille fire år mere. Derefter vil jeg se, hvordan jeg har det og hvor lang min karriere kommer til at være, uddyber polakken.

Lewandowski har scoret hele 112 mål i Bayern München-trøjen siden 2019/2020-sæsonen. Det er mere end nogen anden i europæisk fodbold, hvor Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé kommer på en delt andenplads med 76 scoringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P