Champions League

Chelsea-manager: Han var den spiller, vi havde manglet

Chelsea vandt tirsdag aften med 1-0 over Zenit Skt. Petersborg på et mål af den belgiske angriber Romelu Lukaku, der blev hentet ind denne sommer. Manager Thomas Tuchel til Chelsea TV efter kampen fortælle, at klubben netop havde manglet en spiller som Lukaku i truppen.

Chelsea
Chelsea vandt sidste sæson Champions League efter en finalesejr på 0-1 over Manchester City. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea fik en smal sejr i denne sæsons første gruppekamp i Champions League, da London-klubben hjemme på Stamford Bridge besejrede russiske Zenit Skt. Petersborg med 1-0.

Kampens målscorer blev den nyerhvervede belgiske angriber, Romelu Lukaku, der scorede kampens enlige mål.

Chelsea-manager, Thomas Tuchel, kunne efter kampen slå fast, at det var vigtigt at få Lukaku til klubben denne sommer.

– Han var den type profil, som vi havde manglet, ikke kun på grund af hans talent, men også på grund af hans personlighed, siger Thomas Tuchel i et interview med Chelsea TV efter kampen.

Læs også: Chelsea indledte titelforsvar med smal sejr

Den tyske manager slog dog samtidig fast, at man også har klaret sig uden Lukaku før, men at det netop er derfor, det er vigtigt at få en mand som ham ind.

– Atmosfæren og ånden på holdet i sidste sæson tog os langt, meget langt, og det er rigtig vigtigt, at vi har den igen, og det har vi med Romelu Lukaku fordi, han elsker Chelsea og ved, hvad den her klub står for, siger Thomas Tuchel til Chelsea TV.

Thomas Tuchel og Chelseas næste kamp er søndag den 19. september, hvor de skal på besøg hos Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium i et sandt London-derby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P