Premier League

Wilshere overvejer Artetas tilbud: Det kan kun hjælpe mig

Mikel Arteta var i sidste uge ude med en hjælpende hånd til sin tidligere holdkammerat, Jack Wilshere, og den lader det nu til, at englænderen tager imod.

Jack Wilshere er ny mand på Fredensvang ifølge Aarhus Stifstidende
AGF forstærker sig med ingen ringere end Jack Wilshere. Foto: Arsenal FC

Historien om en karrieremæssig deroute er sjældent set udfoldet mere end i tilfældet Jack Wilshere.

Wilshere var af flere udset som sin generations store engelske midtbanespiller, men sådan gik det aldrig rigtigt. Lidet succesfulde ophold i først West Ham og siden Bournemouth har endt med en spiller, der ikke har kunnet få en ny kontrakt.

I sidste uge rakte hans tidligere holdkammerat i Arsenal, den nuværende manager i klubben Mikel Arteta, dog ud til den hårdtprøvede Wilshere, og det kan ende med, at der bliver taget imod tilbuddet.

– Det kan kun hjælpe mig. At være omkring gode spillere, at træne med verdensklasse spillere og bare det at være i et holdmiljø er noget, som jeg er interesseret i. Jeg er sikker på, at jeg snakker med nogen i klubben de næste par dage, siger Wilshere til Sky Sports.

Den 29-årige englænder startede i Arsenal som niårig i 2001, og han var i klubben helt til sommeren 2018. Derfor betyder det også noget særligt, at barndomsklubben nu rækker ud.

– Jeg tilbragte det meste af mit liv i den klub, jeg gav meget til klubben. At høre manageren, som jeg havde et godt forhold til – jeg nød virkelig at spille og dele omklædningsrum med ham – at høre ham sige, at døren altid er åben, er rart, siger Wilshere til Sky Sports.

Jack Wilshere var fra januar til juli på kontrakt i Bournemouth, hvor han også i sæsonen 2016/17 var udlejet til fra Arsenal, og her fik han 15 kampe i Championship.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P