1 min læsningWilshere overvejer Artetas tilbud: Det kan kun hjælpe mig

Mikel Arteta var i sidste uge ude med en hjælpende hånd til sin tidligere holdkammerat, Jack Wilshere, og den lader det nu til, at englænderen tager imod.

1 min læsning
Jack Wilshere er ny mand på Fredensvang ifølge Aarhus Stifstidende
AGF forstærker sig med ingen ringere end Jack Wilshere. Foto: Arsenal FC

Historien om en karrieremæssig deroute er sjældent set udfoldet mere end i tilfældet Jack Wilshere.

Wilshere var af flere udset som sin generations store engelske midtbanespiller, men sådan gik det aldrig rigtigt. Lidet succesfulde ophold i først West Ham og siden Bournemouth har endt med en spiller, der ikke har kunnet få en ny kontrakt.

I sidste uge rakte hans tidligere holdkammerat i Arsenal, den nuværende manager i klubben Mikel Arteta, dog ud til den hårdtprøvede Wilshere, og det kan ende med, at der bliver taget imod tilbuddet.

– Det kan kun hjælpe mig. At være omkring gode spillere, at træne med verdensklasse spillere og bare det at være i et holdmiljø er noget, som jeg er interesseret i. Jeg er sikker på, at jeg snakker med nogen i klubben de næste par dage, siger Wilshere til Sky Sports.

Den 29-årige englænder startede i Arsenal som niårig i 2001, og han var i klubben helt til sommeren 2018. Derfor betyder det også noget særligt, at barndomsklubben nu rækker ud.

– Jeg tilbragte det meste af mit liv i den klub, jeg gav meget til klubben. At høre manageren, som jeg havde et godt forhold til – jeg nød virkelig at spille og dele omklædningsrum med ham – at høre ham sige, at døren altid er åben, er rart, siger Wilshere til Sky Sports.

Jack Wilshere var fra januar til juli på kontrakt i Bournemouth, hvor han også i sæsonen 2016/17 var udlejet til fra Arsenal, og her fik han 15 kampe i Championship.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer