1 min læsningWijnaldum ville gerne være blevet i Liverpool

Liverpool måtte denne sommer se midtbanespillere Georginio Wijnaldum smutte til Paris Saint-Germain på en fri transfer, men hollænderen fortæller nu, at han gerne var blevet i den engelske klub.

1 min læsning
Georginio Wijnaldum kunne sagtens stadig have været at finde på Anfield. Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter fem år i Liverpools røde trikot, drog Georginio Wijnaldum denne sommer videre i karrieren.

Den 30-årige hollænder var en af flere markante skikkelser, der kom til franske Paris Saint-Germain på en fri transfer, men Liverpool er selv skyld i, at midtbanespilleren ikke længere er at finde på Anfield.

– Man følger sin mavefornemmelse. For adskillige måneder siden gav jeg udtryk for mit ønske om at blive i Liverpool, men uden at gå i detaljer så gav Liverpool mig ikke en følelse af, at de ønskede at beholde mig. I sådanne situationer er man nødt til at komme videre, siger Wijnaldum ifølge Goal.com til L’Équipe.

Wijnaldum nåede at spille 237 kampe for Liverpool, mens han indtil videre er noteret for fem kampe for PSG.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P