Premier League

Tielemans tøver: Jeg holder mulighederne åbne

Leicester City vil gerne forlænge kontrakten med Youri Tielemans, men belgieren har ikke travlt med at skrive under på en ny kontrakt.

Youri Tielemans har været en vigtig spiller for Brendan Rodgers og Leicester. Foto: Rebecca Naden/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter et halvt års lejeophold, hentede Leicester City i sommeren 2019 Youri Tielemans permanent i AS Monaco, men selvom de dengang måtte betale hele 45 millioner euro for spilleren, har de penge været godt givet ud.

Belgieren har kun siddet over én gang i Leicesters efterfølgende 94 Premier League-kampe, og det på rygteplan har det skabt interesse for den 24-årige belgiske midtbanespiller, som ikke ligefrem gør noget for at mindske rygterne.

– Jeg er åben for alt. Transfervinduet er lige lukket, men jeg vil holde så mange muligheder åbne som muligt, siger Tielemans ifølge Sky Sports.

Den stabile belgier vil dog heller ikke afvise, at han bliver i klubben.

– Så længe jeg er her, vil jeg give alt for klubben. Det gør jeg allerede, men det vil jeg blive ved med. Kontraktsituationen er bare noget, der sker i fodbold, det er helt normalt. Der er snakke i gang. Jeg siger ikke, at jeg vil skrive under, og jeg siger heller ikke, at jeg ikke vil skrive under. Vi ser, hvad der sker,

Ligesom det er tilfældet i Leicester, er Tielemans også fast mand på den belgiske landshold, hvor det til dato er blevet til fire mål i 44 landskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P