3F Superligaen

Silkeborg-debutant: Kom ind på et velfungerende hold

Silkerborg IF gav i fredagens kamp mod Brøndby debut til svenske Robert Gojani, der er vild med spillestilen i sin nye klub.

Robert Gojani blev præsenteret i Silkerborg på transfervinduets sidste dag. Foto: Silkeborg IF

Det blev til 25 minutter på banen for Silkeborgs nye svensker, Robert Gojani, da han fredag debuterede i 1-1-kampen ude mod Brøndby.

Den 28-årige midtbanemand, der denne sommer er kommet til fra Elfsborg, var tilfreds med det, han så, og han er imponeret over spillestilen hos Kent Nielsens tropper.

– Jeg kom ind på et velfungerende hold og havde en rigtig god oplevelse. Det var en sjov kamp at komme ind i, og jeg synes at jeg faldt godt ind i spillet. Det er klart, at jeg stadig har meget at lære om spilkonceptet, men jeg må sige, at jeg er vild med spillestilen. Det er hårdt arbejde, men virkelig fedt at være med til, og jeg synes, at vi spiller noget rigtig flot fodbold, siger Gojani ifølge klubbens hjemmeside.

Gojani har kun været i Silkeborg i to uger, men han er allerede helt klar over, hvad den næste kamp i den røde Silkerborg-trøje komme til at byde på.

– Jeg ved godt, at det er en af de vigtigste kampe i sæsonen for SIF-fansene, når lokalrivalerne fra AGF kommer på besøg. Så det glæder jeg mig ekstra meget til, for jeg elsker de store kampe, hvor der er gang i den både inde på og uden for banen.

Robert Gojani har rødder i Kosovo, men han er født i Sverige, og han har en enkelt svensk A-landskamp på cv’et fra 2018.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P