1 min læsningRonaldo smitter resten af United-truppen: Ikke én spiller tog dessert!

Cristiano Ronaldo har knapt været i Manchester en uge, men hans blotte tilstedeværelse har allerede haft stor indflydelse på Manchester Uniteds øvrige spillere.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo har stor indflydelse i Manchester Uniteds spillertrup - selv i buffeten.Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristano Ronaldo fik lørdag et comeback for Manchester United, som han næppe selv havde turdet håbe på.

Den portugisiske mega stjerne kunne efter 4-1-sejren over Newcastle fortælle, at han havde været nervøs forud for kampen. Det samme havde han fortalt sine holdkammerater dagen forinden, men det var ikke det eneste, der blev bidt mærke i blandt Manchester United-spillerne fredag aften.

– På en fredag aften kan man få lidt lækkert; Æbletærte med vaniljesauce eller brownie med flødeskum, men jeg kan fortælle, at ikke én eneste spiller rørte æbletærte – ikke én spiller gik op efter den brownie, fortæller Manchester Uniteds reservemålmand, Lee Grant, med et grin til podcasten talkSPORT.

– En af de andre ved mit bord spurgte: ’Hvad spiser Cristiano’, og vi kiggede alle over på hans tallerken, og det var selvsagt den sundeste tallerken, man kan tænke sig, fortalte Lee Grant videre.

36-årige Cristiano Ronaldo var med Uniteds to første mål kraftigt involveret i lørdagens sejr over Newcastle. Tirsdag rejser portugiseren med til Schweiz, hvor Young Boys venter i Champions League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P