1 min læsningMourinho efter kamp nummer 1000: Jeg løj for alle!

José Mourinho rundede denne weekend lidt af en milepæl, da han stod i spidsen for et fodboldhold for 1000. gang. Forinden havde han gjort det klart, at det ikke betød noget for ham, men det var ikke sandheden.

1 min læsning
José Mourinho fik en sejr i sin kamp nummer 1000.
José Mourinho fik en sejr i sin kamp nummer 1000. Foto: Vincenzo Pinto/AFP/Ritzau Scanpix

Med reminiscenser til en marts dag i 2004 på Old Trafford, sprintede José Mourinho søndag ned til sine spillere bag det ene mål, hvor han i vild eufori jublede med AS Romas fans.

Den 58-årige portugiser havde netop overværet Stephan El Shaarawy bringe sit romerske mandskab foran 2-1 i overtiden i kampen mod Sasuolo – en kamp der var Mourinhos kamp nummer 1000 som manager i professionel fodbold. Jubelscenen på det olympiske stadion i Rom vidnede ikke umiddelbart om en mand, der ikke går op i den slags.

– Jeg løj overfor alle! Jeg havde i flere dage sagt til holdet, at denne kamp nummer 1000 ikke var vigtig for mig.. Men jeg var vildt bange for at tabe! Sagde Mounrinho efter kampen.

– Heldigvis vandt vi, og jeg løb som et barn i dag, for jeg følte mig som en på 12 år ikke på 58, lød det videre fra den portugisiske manager.

AS Roma og José Mourinho har med tre sejre i tre kampe fået en mere eller mindre perfekt start på sæsonen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P