Premier League

Medie: Ronaldos ankomst kan få Pogba til at blive

Paul Pogba har stort set siden sit skifte tilbage til Manchester United fra Juventus i 2016 været rygtet væk fra klubben, men nu kan Cristiano Ronaldos ankomst betyde, at den flamboyante franskmand underskriver en ny kontrakt hos De Røde Djævle.

Manchester Uniteds nummer 6 g 7 Ronaldo og Pogba.
Ronaldo starter inde for Manchester United i deres åbningskamp i dette års Champions League. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Paul Pogbas kontrakt løber ud den 30. juni 2022. Det betyder, at han allerede fra januar kan begynde at forhandle om en transferfri overgang til ikke-engelske klubber.

Længe har der været rygter om, at en aftale med Real Madrid har været nært forestående, mens også Paris Saint-Germain og Juventus har været inde i billedet. Der er dog en helt fjerde mulighed, og det er ganske simpelt, at Paul Pogba vælger at underskrive en kontraktforlængelse med Manchester United – en mulighed der synes mere sandsynlig end længe.

Det oftest meget troværdige medie, The Athletic, mener i hvert fald at vide, at Uniteds nummer 6 har taget sin fremtid i Manchester United op til genovervejelse, efter Cristiano Ronaldos tilbagekomst til klubben.

Det er den optimisme, der lige nu spirer i og omkring Manchester United efter købet af først og fremmest Cristiano Ronaldo men også Raphael Varane og Jadon Sancho, der ifølge The Athletic har haft betydelig indvirken på den 28-årige franskmand.

Paul Pogba har i sæsonens første fire kampe bidraget med ikke mindre en syv assist, og med undtagelse af det sidste kvarter i første spillerundes kamp mod Leeds, har han spillet fuld tid for Ole Gunnar Solskjaers tropper.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P