Bundesligaen

Dortmund-chef svarer Bayern igen: Hvem tror han lige han er?

Der er krig på kniven mellem BVB Dortmund og Bayern München, efter Bayern-sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, blandede sig i Marco Reus’ manglende landsholdsdeltagelse.

Marco Reus var igen i startopstillingen for BVB Dortmund
Marco Reus var i startopstillingen for BVB Dortmund til stor undren i Sydtyskland. Foto: Roberto Pfeil/AFP/Ritzau Scanpix

Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, var i weekenden ude med en stikpille til Marco Reus og Dortmund, efter den 32-årige tysker var tilbage i startopstillingen hos de gulblusede.

Reus var nemlig taget hjem fra landsholdslejren med en skade, og derfor undrede det Bayern-bossen, at han var i stand til at spille for Dortmund lørdag. De noget utraditionelle kommentarer rettet mod en konkurrerende klub, faldt da heller ikke i god jord hos Dortmund.

– Salihamidzic burde holde sin mund og kommentere på ting, der vedrører Bayern München. Hvem tror han lige han er? Sagde Michael Zorc, sportsdirektør i Dortmund således til Kicker.

Kommentaren fra Zorc kommer, efter Salihamidzic tidligere på weekenden var kritisk i forhold til Marco Reus landsholdsdeltagelse.

– Det er overraskende, at man tager væk fra landsholdstjeneste og så spiller igen to eller tre dage senere. Det er ikke første gang. Vores spillere bliver og spiller altid, lød det fra Salihamidzic.

I Bayern München har de aldrig været blege for at stikke næsen frem, men i denne situation er der måske alligevel grund til efterrationalisering i det sydtyske. Bayern-veteranen Thomas Müller forlod nemlig også landsholdslejren forud for kampen mod Liechtenstein, hvorefter han figurerede i startopstilling hos Bayern München lørdag mod Leipzig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P