Bundesligaen

Bayern München-ikon: End ikke Bayern har råd til Haaland

Norske Erling Haaland er et af fodboldverdenens absolut varmeste navne, men Dortmund-spilleren kommer næppe til at gå i fodsporene på Robert Lewandowski, når han til januar, formentlig, skal finde en ny klub.

Erling Haaland Manchester City Liverpool Premier League Jürgen Klopp
Soccer Football - Bundesliga - Bayer Leverkusen v Borussia Dortmund - BayArena, Leverkusen, Germany - September 11, 2021 Borussia Dortmund's Erling Haaland celebrates scoring their fourth goal REUTERS/Thilo Schmuelgen DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Mens sommerens transfervindue kun lige er lukket i, begynder klubber, spillere og fans allerede at se frem mod det næste.

Der er da også nærmest garanti for en mega-handel, når vinduet igen åbner i januar, for det er efterhånden blevet en offentligt kendt hemmelighed, at det norske angrebsfænomen fra Borussia Dortmund, Erling Haaland, har en frikøbsklausul, der træder i kraft til januar.

I 2014 var det Bayern München, der stod klar, da Dortmunds daværende superstjerne, Robert Lewandowski, var tilgængelig, men end ikke de sydtyske giganter kan være med, når der til januar skal lefles for Haaland.

– Det bliver meget svært at holde ham i Bundesligaen efter 2022, hvor jeg hører, at der kommer en frikøbsklausul i spil. Han stopper ikke med at score, og klubberne stiller sig allerede i kø for at overbevise ham og hans agent, lyder det fra Karl-Heinz Rummenigge, der indtil juli i år var bestyrelsesformand i Bayern München.

– Vi kommer til at se en rigtig auktion, og da transferprisen allerede er klarlagt i kontrakten, bliver han taget af den klub, der tilbyder den højeste løn. Det tror jeg ikke er muligt for nogen klubber i Bundesligaen end ikke Bayern, lyder det fra Rummenigge.

Erling Haalands frikøbsklausul skulle ifølge rygterne ligge på cirka 75 millioner euro eller 550 millioner danske kroner.

Haaland kom til Dortmund i 2020, og indtil videre er det blevet til 65 mål i lige så mange kampe for klubben fra Ruhr.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P