2 min læsningTuchel om Ross Barkley: Vi kan ikke stole på ham

Ross Barkley er virkelig røget ud i kulden engelske Chelsea, og manager, Thomas Tuchel, lader ikke til at have meget tillid til den 27-årige englænder.

2 min læsning
Ross Barkley har god grund til bekymring.
Ross Barkley ligner ikke en fremtidens mand på Stamford Bridge. Foto: Chelsea FC

Han var i sidste sæson udlejet, og i denne sæson har han fået taget sit nummer.

Engelske Ross Barkley lader ikke til at have den store fremtid i Chelsea, men ikke desto mindre er han efter et lejeophold hos Aston Villa tilbage i London-klubben, hvor han dog ikke skal forvente den store tillid fra træner Thomas Tuchel.

– Han er klar over, at han ikke overpræsterede hos Aston Villa, så han kan ikke kræve, at vi stoler på ham, siger Tuchel ifølge The Mirror.

Tuchel har frem mod denne sæson givet Barkleys nummer 8 videre til Mateo Kovacic, og det var da også ventet, at Barkley i sommerens transfervindue ville finde et nyt sted at udfolde bruge sine evner. Det skete ikke, og derfor kan Chelsea-manageren da også godt forstå, hvis den tidligere Everton-profil er i vildrede.

– Jeg er sikker på, at han er meget bekymret over situationen: ’Hvordan kan det komme så vidt, at jeg lige nu sidder imellem to stole og ikke rigtig ved, hvor jeg hører hjemme?’, lyder det fra Tuchel.

– Det bedste råd jeg kan give Ross lige nu, og som jeg også har sagt: Forbliv ydmyg, få det rystet af dig. Alle meningerne, alle forventningerne fra alle, fortiden, hvad der kunne være sket hvis og hvis. Han er en del af træningsgruppen. Han behøver ikke at elske situationen, men han er nødt til at acceptere den på en postiv måde, lyder den kontante udmelding fra den tyske manager.

Barkley var i sidste sæson udlejet fra Chelsea til Aston Villa. Her var han med en scoring i første Premier League-kamp for klubben med til at slå sine tidligere rivaler fra Liverpool med 7-2. Barkley spillede i alt 26 Premier League kampe med tre mål til følge i sidste sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P