1 min læsningSteinlein om Cajuste: Vi krævede lidt for meget

Jens-Lys Cajuste lod stort set til at være fortid i FC Midtjylland denne sommer, men svenskeren er stadig i Herning, og det skyldes formentlig, at klubben krævede for meget for ham.

1 min læsning
Jens-Lys Cajuste
Jens-Lys Cajuste er blevet en fast del af Janne Anderssons svenske landsholdstrup. Foto: Fredrik Sandberg/AFP/Ritzau Scanpix

Sidste sæson var rigtig god for 22-årige Jens-Lys Cajuste, og derfor var det da også ventet, at han ville blive solgt fra FC Midtjylland for et stort millionbeløb.

Sådan gik det dog ikke, men det var ikke på grund af manglende tilbud.

– Der var masser af bud, men jeg tror vi krævede lidt for meget. Skal man have ti millioner euro, skal man jo sige nej til otte og ni millioner euro, og det er jo den måde, man forhandler på, og nogle gange kommer man ikke i mål med det, siger CEO i FC Midtjylland Claus Steinlein til TV3 Sport.

Midtjyderne har i sommerpausen skilt sig af med blandt andre Frank Onyeka, Anders Dreyer, Mikael Anderson og Alexander Scholz, og selvom Cajuste-handlen ikke blev til noget, er Steinlein fint tilfreds med sommerens transfervindue.

– Vi fik jo 150 millioner kroner i kassen på andre spillere, så vi plejer at være gode til at prissætte vores spillere, men lige den her gang var det måske lige en tand for høj, lyder det fra Steinlein.

Jens-Lys Cajuste var med det svenske landshold til EM denne sommer, hvor det dog kun blev til seks minutters spilletid.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P