Serie A

Mæhle begik straffe i Atalanta-nedtur

Atalanta skulle efter uafgjort mod Bologna i sidste runde helst have en sejr i lørdagens sene Serie A-kamp mod Fiorentina, hvis de skulle holde trit med topholdene i Serie A, men sådan gik det ikke for klubben fra Bergamo.

Joakim Mæhle fik ikke den bedste tilbagekomst til Atalanta
Joakim Mæhle blev lidt uheldigt skurk for Atalanta. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Joakim Mæhle rider på en bølge på det danske landshold, men bølgen er endnu ikke nået til Bergamo.

Den danske hvirvelvind startede for tredje gang af lige så mange mulige inde for Atalanta, da de i lørdagens sene Serie-A-kamp tog imod Fiorentina hjemme på Gewiss Stadium i Bergamo.

Efter en halv times spil kom nordjyden desværre lidt uheldigt i fokus, da Atalantas-målmand, Marco Sportiello, kun fik en enkelt hånd på et indlæg, som derefter ramte ind på danskerens hånd. Berøringen så både uforskyldt og uskyldig ud, men dommeren holdt efter VAR-gennemsyn fast i sin første beslutning og dømte straffe til Fiorentina samt gult kort til danskeren.

Straffesparket blev sikkert omsat af Fiorentinas serbiske angriber, Dusan Vlahovic, der også fire minutter inde i anden halvleg kunne omsætte et straffespark til scoring, så der stod 0-2 til gæsterne.

Det fik Atalanta-træner, Gasperini, til at skifte Joakim Mæhle ud til fordel for tyske Robin Gosens. Duvan Zapata fik et kvarter senere reduceret på endnu et straffespark, men mere blev det ikke til for bergamaskerne, der måtte indkassere sæsonens første nederlag.  

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P