Premier League

Drømmedebut gav Tottenham sæsonens første nederlag

Tottenham var forud for fjerde runde i Premier League det eneste hold, der endnu ikke havde sat point til, men det lavede Crystal Palace om på, da de på blandt andet to scoringer af debutanten Odsonne Edouard slog ’Spurs’ 3-0.

Odsonne Edouard blev dobbelt målscorer i sin debut for Crystal Palace.
Odsonne Edouard blev dobbelt målscorer i sin debut for Crystal Palace. Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

En tæmning og en afslutning. Mere skulle der ikke til, før franske Odsonne Edouard kom på måltavlen for sin nye klub Crystal Palace.

Nyerhvervelsen fra skotske Celtic skulle således blot bruge to boldberøringer efter sin indskiftning i det 84. minut, før han havde fordoblet Crystal Palaces føring over Tottenham til 2-0. Kort forinden havde Wilfried Zaha bragt klubben fra Sydlondon foran på straffespark.

Efter en nogenlunde lige første halvleg, som endte 0-0, sørgede en overtændt Japhet Tanganga med sit andet gule kort for, at kampens sidste halve time tippede helt og aldeles over til Crystal Palaces fordel.

Den engelske Tottenham-forsvarer havde kort før sin udvisning været heldig med ikke at blive vist direkte ud efter en batalje med Wilfried Zaha, og da han efter 58. minutters spil kom for sent i en glidende tackling, måtte han gå den lange gang ned i badet under Selhurst Park.

Crystal Palace og danske Joachim Andersen udnyttede altså overtallet, og tre minutter inde i overtiden blev en god debut bedre for Odsonne Edouard, der gjorde det til slutresultatet 3-0.

Dermed fik Crystal Palace og manager Patrick Vieira sæsonens første sejr, mens Tottenham og Pierre-Emile Højbjerg altså fik sæsonens første nederlag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P