Europæisk Fodbold

Boatengs bror tager afstand efter voldsdom: Har ikke noget med ham at gøre

Kevin-Prince Boateng kritiserer sin nu voldsdømte halvbror Jérôme Boateng og forklarer, at han har slået hånden af ham.

Kevin-Prince Boateng vil ikke have noget med sin halvbror at gøre, efter Jérôme Boateng for nylig blev dømt for vold mod sin ekspartner. Foto: Hertha BSC.

Den 33-årige forsvarsspiller Jérôme Boateng blev i torsdags dømt for vold mod sin ekspartner. Han slipper dog for fængsel og skal betale en bøde på 1.8 mio. euro. Men sagen ender måske ikke der for den tidligere tyske landsholdsspiller.

For til trods for det familiære bånd tager Hertha Berlin-spilleren Kevin-Prince Boateng nu skarp afstand til sin halvbror ovenpå voldsdommen, skriver Bild ifølge Goal.

– Jeg har taget afstand til Jérôme i lang tid, siger Kevin-Prince Boateng og fortsætter:

– Jeg sætter pris på og respekterer tysk lov. Jeg afskyr vold mod kvinder. Jeg identificerer mig ikke med min brors handlinger, og det er derfor, jeg ikke længere har noget med ham at gøre.

Kevin-Prince og Jérôme Boateng har samme far og forskellig mor. De to spillere valgte i starten af karrieren at stille op for hvert sit landshold. Mens Jérôme Boateng som tidligere nævnt valgte at spille for Tyskland, stillede Kevin-Prince Boateng op for Ghana.

Jérôme Boateng kom til Lyon fra Bayern München på en fri transfer denne sommer. Men trods en voldsdom har Lyon ikke offentlig taget afstand til sin nye spiller. Cheftræner Peter Bosz siger, der er chance for debut til den nye spiller i weekenden, men han vil ikke kommentere yderligere på dommen.

“Jeg er en træner, det er hans privatliv. Jeg vil ikke sige noget om det, siger den hollandske cheftræner.

Lyon spiller søndag hjemme mod Strasbourg på Groupama Stadium kl. 20.45 – med eller uden Jérôme Boateng.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P