1 min læsningArteta med overraskende udmelding: De sidste 14 dage har været de bedste i min karriere

Selvom Arsenal i deres første fire Premier League-kampe blot har skrabet tre point sammen, udtaler Mikel Arteta, at de sidste 14 dage har været de bedste i spanierens karriere.

1 min læsning
Mikel Arteta kunne efter lørdagens sejr over Norwich indkassere sæsonens første point. Foto: Scanpix/Ritzau.

Sædet har i den grad været rødglødende under Arsenal-træner Mikel Arteta.

Arsenal har haft en utrolig ringe start på Premier League, hvor der skulle spilles hele fire runder, før de overhovedet fik scoret et mål og dermed fik tre point.

Trods den store modgang er det en positiv Mikel Arteta, der udtaler sig til klubbens hjemmeside.

– Det har ikke været de nemmeste 14 dage, men nok de bedste. Man skal finde en mening med, hvad man laver, og hvorfor man handler, som man gør. Jeg har tænkt over, hvorfor jeg har valgt at være fodboldtræner, og det hele har givet mening for mig de sidste uger, fortæller Mikel Arteta.

– Jeg har fået øjnene op for de stærke relationer, vi har i Arsenal, samt at alle har en stor tro på, at tingene skal lykkes. Og det gælder i alle afdelinger af klubben. Også fansene prøver at være positive omkring vores situation, uddyber Mikel Arteta.

Mikel Artetas Arsenal vandt i lørdagens opgør 1-0 over Norwich. Der venter London-klubben en svær udebanekamp mod Burnley i næste spillerunde af Premier League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P