Premier League

Ærgerlig Nørgaard efter første Premier League-nederlag: Vi sov ved målet

Christian Nørgaard og resten af Brentford-holdet tabte lørdag klubbens første kamp i Premier League, efter at have gået igennem sæsonens første tre kampe uden nederlag.

Thomas Frank og Christian Nørgaard indkasserede lørdag deres første nederlag i Premier League.
Thomas Frank og Christian Nørgaard indkasserede lørdag deres første nederlag i Premier League. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

En sejr, to uafgjorte og et nederlag er nu facit efter sæsonens første fire kampe for Brentford i Premier League.

Oprykkerne forventes at skulle kæmpe om at undgå nedrykning, og derfor havde et enkelt point i kampen mod Brighton også lunet, men danskerklubben dummede sig til sidst, og det blev dyrt, da Brightons Leandro Trossard i overtiden gjorde det til resultatet 0-1.

– Desværre sov vi lidt til sidst ved et indkast, og det har man ikke råd til i hverken Premier League eller Championship. Når man sover, så bliver man straffet, men vi er på vej i den rigtige retning, og mange af vores spillere leverede en god indsats i dag, lød det efter kampen fra en skuffet Christian Nørgaard.

Brighton-mandskabet viste allerede sidste år, at de er vanskelige at nedbryde, og heller ikke Thomas Franks mandskab lykkedes med at score mod Graham Potters hold fra den engelske sydkyst. Til gengæld lykkedes London-klubben også med at lukke nogenlunde ned for Brightons angribere, og den danske landsholdsspiller tager da også positive ting med fra opgøret.

– Som helhed spillede vi en god kamp. Vi holdt det niveau, som vi har haft indtil nu i Premier League, specielt defensivt. Med målet til sidst gav vi kun to skud imod. Vi ser stærke ud, og vi er svære at nedbryde, lød vurderingen fra Christian Nørgaard.

Brentford har placeret sig midt i Premier League-tabellen på en 10. plads. Næste opgave for oprykkerne venter i Birmingham, hvor Wolverhampton tager imod på lørdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P