Premier League

Arteta åbner for Wilshere: Vores døre er altid åbne

Jack Wilshere har stadig ikke fundet en ny klub siden bruddet med Bournemouth 1. juli, men hos Arsenal vil han altid være velkommen, siger hans tidligere holdkammerat Mikel Arteta.

Jack Wilshere er ny mand på Fredensvang ifølge Aarhus Stifstidende
AGF forstærker sig med ingen ringere end Jack Wilshere. Foto: Arsenal FC

Jack Wilshere leverede som bare 19-årig en så imponerende kamp mod FC Barcelona, at Arsenal ikke bare slog de spanske giganter, men Wilshere blev af flere eksperter udråbt som den næste store engelske midtbanespiller.

Efterfølgende gik det dog ned ad bakke for den i dag 29-årige englænder, der efter adskillige skader røg ind i en karrieremæssig deroute, der efter succesfattige ophold i først West Ham og siden Bournemouth, nu har resulteret i en ufrivillig kontraktløshed.

I Arsenal er den tidligere ungdomsspiller dog stadig velkommen, hvis han skulle have lyst til at træne med.

– Jeg har delt omklædningsrum med ham, og han er en, som er meget elsket af alle i klubben, og vores døre vil altid være åbne, lyder det ifølge Goal.com fra Arsenal-manager Mikel Arteta.

Jack Wilshere og Mikel Arteta var holdkammerater i Arsenal igennem tre sæsoner, og de to midtbanespillere nåede at spille 53 kampe sammen for ’The Gunners’.

Jack Wilshere har på det seneste trænet med i den italienske Serie B-klub Como, hvor han dog ikke kan komme på kontrakt, da Serie B-klubber ikke kan skrive kontrakt med ikke-EU-borgere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P