1 min læsningTysk medie: Vraget Werner på blokken i Bayern

Timo Werner har kun fået et enkelt minuts spilletid i Chelsea efter ankomsten af Romelu Lukaku, og den dyrt indkøbte tysker kan nu være på vej til de tyske giganter fra Bayern München, hvor hans tidligere træner, Julian Nagelsmann, nu er at finde.

1 min læsning
Timo Werner scorer hyppigt for Tyskland
Timo Werner har ikke imponeret i Chelsea, men for Tyskland har han scoret i sine to seneste optrædener. Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Det er aldrig blevet til helt den samme succes i Chelsea, som Timo Werner oplevede i sin tid i RB Leipzig.

I Leipzig scorede Werner mindst 30 ligamål i alle sine fire sæsoner i klubben, mens det i Chelsea kun er blevet til seks ligascoringer i 37 kampe. Nu har Chelsea så hentet den notoriske målscorer, Romelu Lukaku, i Inter, og det har skubbet Werner helt ud af Thomas Tuchels ideelle startopstilling.

Derfor kan der også være et skifte på vej for den 25-årige tysker. I Bayern München er Werners træner fra tiden i Leipzig, Julian Nagelsmann, nu at finde, og han skulle ifølge tyske Sport1 være interesseret i at blive genforenet med Werner.

Det tyske medie mener at vide, at Werner er topkandidat til pladsen som spidsangriber i Bayern München, hvis ikke det skulle lykkes sydtyskerne enten at få fat i Dortmunds Erling Haaland eller at få forlænget med polske Robert Lewandowski.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P