Chelsea får bøde for ikke at kunne kontrollere spillere

Chelsea har fået en bøde på 25.000 pund af det engelske fodboldforbund, efter klubbens spillere brokkede sig til dommer Anthony Taylor i kampen mod Liverpool.

Anthony Taylor Chelsea Liverpool
Dommer Anthony Taylor stangede et gult kort for brok ud til Antonio Rüdiger, men nu har Chelsea også efterfølgende fået en straf.

Chelsea-spillerne viste i den seneste Premier League-kamp så tydeligt deres utilfredshed med dommeren, at de nu er blevet straffet.

Episoden fandt sted i kampen mod Liverpool, hvor dommer Anthony Taylor udviste Reece James, efter englænderen med armen havde begået straffespark. Chelsea-spillerne var dog langt fra enige i den dom, og det lod de kampens dommer vide.

Brokkerierne får nu konsekvenser for Chelsea, der er blevet idømt en bøde på 25.000 pund af det engelske fodboldforbund for af to omgange ikke at sikre, at spillerne opførte sig ordentlig.

De to situationer fandt sted ved udvisningen samt få minutter senere, da dommeren fløjtede kampen til pause.

Mohamed Salah udlignede for Liverpool til 1-1 på det pågældende straffespark, men til trods for at være en mand i undertal holdt Chelsea stand gennem hele anden halvleg, og de kunne derfor tage et enkelt point med sig fra kampen.