1 min læsningSaka vendte tilbage til Wembley på sin fødselsdag og scorede: Det betød meget for mig!

Arsenal-spilleren Bukayo Saka var for første gang siden EM-finalen, hvor han brændte Englands sidste straffespark i nederlaget mod Italien, tilbage på Wembley, men det blev en endog meget positiv retur for den unge offensivspiller.

1 min læsning
Bukayo Saka scorer mod Andorra i VM-kvalifikationen
Bukayo Saka var tilbage på Wembley og tilbage ved det mål, hvor han brændte det nu så berømte straffespark. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Bukayo Saka fik langt mere spilletid, end de fleste havde forventet under sommerens EM-slutrunde.

Den dengang 19-årige Arsenal-spiller fik dog en kedelig afslutning på turneringen, da han som sidste sparker i straffesparkskonkurrencen i finalen mod Italien, brændte sit forsøg. Efter finalen var kritikken hård, og den venstrebenede offensivspiller blev endda udsat for racisme fra egne fans.

Efterfølgende har støtten til Saka været stor, og det var den igen, da han for første gang siden finalen vendte tilbage til Wembley – endda på sin fødselsdag.

-Det var den perfekte fødselsdagsgave for mig. Jeg er virkelig glad for den modtagelse alle gav mig. Det viser virkelig hvor stolt de er af mig, og det betød meget for mig, og det fik mig til at ville give alt, sagde Saka efter kampen til ITV.

Godt nok kunne søndagens kamp mod lilleputterne fra Andorra på ingen måde måle sig med EM-finalen mod Italien, men til gengæld fik Saka oprejsning ved netop det mål, hvor han brændte det famøse straffespark.

-Det gjorde virkelig en forskel. Selv nu kan jeg høre så mange fans, der synger mit navn. Det betyder alt. Det får mig til at tro på, at alle støtter mig igennem forskellige ting. Det er det her, jeg drømte om. At spille foran et fuldt publikum og min familie på Wembley og score på min 20 års fødselsdag. Jeg er virkelig glad, lød det fra Saka, der altså nu kan kalde sig målscorer for ’Three Lions’.

England vandt VM-kvalifikationskampen mod Andorra med 4-0, og dermed har de fortsat maksimumpoint i den gruppe, der også indeholder Polen, Albanien, Ungarn, San Marino og så altså Andorra.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P