3F Superligaen

De danske mestre henter assistenttræner i Vejle Boldklub

Frederik Birk er ny chefanalytiker i Brøndby IF, som han tidligere har været ansat hos i en anden rolle.

Frederik Birk
Frederik Birk (i midten tv., red.) stod på sidelinjen under superligakampen mellem FC Nordsjælland og Vejle Boldklub den 23. august 2021. Nu er han tilbage i Brøndby IF, hvor han fremover skal være chefanalytiker. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Frederik Birk starter tirsdag som chefanalytiker i Brøndby IF. Han skifter dermed rollen som assistenttræner i Vejle Boldklub ud med en stilling hos de danske mestre. Et område han tidligere har snuset til i FC Nordsjælland, hvor han tidligere har været analytiker.

Og der er faktisk tale om et Brøndby-gensyn for Frederik Birk. Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen:

– I sommeren 2018 stoppede Frederik som U19-træner i Brøndby IF og skiftede til en seniorrolle i FC Nordsjælland, og han var en træner, vi dengang var rigtig kede af at miste. Nu kommer han heldigvis hjem igen, og vi glæder os til at drage nytte af den udvikling Frederik er gået igennem i både FC Nordsjælland og Vejle Boldklub, siger Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside

Her fortæller han endvidere, at klubben går en ny vej på analyseområdet, hvor man fremover vil udvikle det til en mere integreret del af dagligdagen og på træningsbanen.

Frederik Birk får en aktiv rolle på træningsbanen som assistenttræner også, hvor han vil indgå i arbejdet med resten af trænerteamet.

Læs også: Hjemvendt Bundu ser frem til AGF-fansenes modtagelse: Jeg er ikke bekymretPopulære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P