2 min læsningHjemvendt Bundu ser frem til AGF-fansenes modtagelse: Jeg er ikke bekymret

Mustapha Bundu er vendt hjem til AGF og Fredensvang på en lejeaftale fra Anderlecht. Det samme var tilfældet før sommerferien, her var det bare F.C. København, der havde glæde af den lange offensivspiller. Til trods for afstikkeren til rivalen, frygter Bundu ikke for hjemmepublikums reaktion, når han på søndag kan få sit comeback i den hvide trøje på Ceres Park.

2 min læsning
Mustapha Bundu er tilbage i AGF
Mustapha Bundu var et stort smil, da han i mandags var tilbage på Fredensvang. Foto: Mathias Blohm

Mustapha Bundu kom på transfervinduet sidste dag tilbage til AGF fra belgiske Anderlecht på en lejeaftale.

Den 188 centimeter høje spiller fra Sierra Leone var voldsomt populær i sin første tid i Aarhus, men den popularitet styrtdykkede i Østjylland, da han i januar vendte tilbage til Danmark med F.C. København.

I forårssæsonen nåede Bundu at møde sine tidligere holdkammerater to gange, men det var begge gange i Parken, for da F.C. København var på besøg i Aarhus, så Bundu hele kampen fra bænken. Derfor kan det blive første gang siden han forlod klubben, at Bundu står foran hjemmepublikummet på Ceres Park, når AGF på søndag tager imod Vejle Boldklub i et vaskeægte bundbrag.

– Jeg er ikke bekymret, men det er selvfølgelig deres valg. De kan reagere, som de vil, jeg er bare fokuseret på at hjælpe holdet, siger Mustapha Bundu til campo.dk.

Bundu kom til AGF i sommeren 2016, og det blev i hans første tid i klubben til 21 mål og 25 assist i 109 kampe. Fortsætter han sådan, er han ikke selv i tvivl om, at AGF-fansene nok skal tilgive ham.

– Jeg er ret sikker på, at hvis vi begynder at spille godt, og jeg begynder at score, så bliver det ikke så slemt. Det var kun nogle få fans der råbte, da jeg var her med F.C. København, og sådan er det – det er fodbold, siger Bundu.

Selvom han ikke selv frygter reaktionen fra lægterne, mener landsholdsspilleren fra Sierra Leone sagtens, at fansenes ytringer kan blive for meget.

– Jens Stage var en Aarhus-dreng, han voksede op her og var et stort navn her, og alle elskede ham. Så tog han det næste skridt i sin karriere, og alligevel blev han hadet. Jeg hørte om Henrik Dalsgaard i Aalborg, hvor tilskuerne råbte, at han skulle slås ihjel. Fansene har deres meninger, men så langt kan man ikke gå, spillerne er jo også bare mennesker, lyder det fra Bundu.

Mustapha Bundu blev for et år siden angiveligt solgt til Anderlecht for 22 millioner kroner. I lejekontrakten med AGF følger en købsoption, som århusianerne kan vælge at udnytte. Omstændighederne vedrørende den klausul, har ingen af klubberne meldt noget ud om.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P