Premier League

Stjernetræners agent afviser: “Arsenal har ikke kontaktet os”

Mikel Artetas fremtid ser dyster ud efter en hård sæsonstart med nul sejre. Nu afviser en af de mulige afløsers agent dog, at London-klubben har forhørt sig om netop hans klient.

Conte
Antonio Contes agent afviser, at Arsenal har gjort indledende tilnærmelser på træneren. Foto: Clément Bucco-Lechat/Wikimedia Commons

Det er hårde tider i Nordlondon, hvor Arsenals manager, Mikel Arteta, i den seneste tid har været til heftig diskussion.

Tre nederlag i sæsons tre første Premier League-kampe har fået fans og eksperter til at tvivle voldsomt på, at den spanske manager er den rette mand i spidsen for Arsenal. Senest blev man blæst ud af Etihad Stadium, hvor det blev til et 5-0 nederlag mod Manchester City, men cifrene kunne være endt langt større.

Antonio Conte, der tidligere har vunder Premier League og FA Cup med Chelsea, har været bragt i spil som afløser, hvis Arsenal-ledelsen trykker på den røde knap. Dog maner italienerens agent disse rygter til jorden:

– Rygterne om at Arsenal har indgået en forhåndsaftale med Conte er absolut ikke sande. Der har ikke været nogen officiel kontakt fra Arsenal omkring Conte, udtaler træneragenten Federico Pastorello til engelske The Guardian.

Dermed ser det ud til, at Mikel Arteta for nu ikke skal frygte et kommende indtog fra italieneren, der denne sommer forlod Inter efter at have ført Milano-klubben til deres første italienske mesterskab siden 09/10-sæsonen.

Dengang var det også en tidligere Premier League-vinder, der endte Juventus’ dominans. Nemlig José Mourinho, der tilmed toppede den sæson med et Champions League-trofæ.

På lørdag jagter Mikel Arteta og resten af Arsenal-mandskabet sæsonens første sejr, når Norwich lørdag lægger vejen forbi Emirates Stadium i London.

Læs også: Tidligere træner: Arsenals nye japaner mindede om Barca-stjerne, men spiller som Thuram

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P