1 min læsningSchmeichel efter kampen mod Færøerne: Ingen nemme kampe på det her niveau

Danmark sled sig lørdag aften til en noget usikker 1-0 sejr på udebane over Færøerne. Den danske målmand, Kasper Schmeichel, formåede igen at holde nullet i den udfordrende kamp.

1 min læsning
Danmark har stadig ikke lukket ét eneste mål ind i deres fem VM-kvalifikationskampe. Foto: Ritzau/Scanpix.

Med aftenens 1-0 sejr er Danmark stadig ubesejret i VM-kvalifikationsspillet. Selvom danskerne havde lavet hele ni ændringer siden sidste kamp mod Skotland, havde Kasper Schmeichel og det danske hold overraskende svært ved at vinde over Færøerne.

 De her kampe er nogle gange de sværeste. Vi kommer herop på en svær kunstgræsbane og et tændt publikum. Og et hold, der spiller deres livs kamp imod os. Det er altid svært at komme frem til chancer, når de pakker sig på den måde, som de især gjorde i anden halvleg, fortalte Kasper Schmeichel efter kampen til Kanal 5.

 Det vigtigste er, at vi vandt. Det var ikke kønt, det er jeg godt klar over. Det er måske en god ting, vi kan lære af det her, og det er, at der ikke findes nogen nemme kampe på det her niveau. Og du bliver nødt til at investere alt i alle kampe. Og det synes jeg også, vi gjorde imod en stædig modstander, der spillede med hjerte og sjæl, fortalte landsholdskeeperen.

Danmark er stadig det eneste hold i VM-kvalifikationen, der ikke har lukket ét eneste mål ind. Den næste kamp, der venter danskerne, er på tirsdag hjemme mod et formstærkt israelsk hold.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P