1 min læsningGareth Bale om sin retur til Real Madrid: Jeg spiller og er mere glad

Gareth Bale returnerede denne sommer til Real madrid efter et lejeophold hos sin tidligere klub Tottenham Hotspur, og waliseren ser ud til at have fået mere mod på tilværelsen i den spanske hovedstad.

1 min læsning
Gareth Bale er glad igen
Smilet er tilbage hos Gareth Bale. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

For første gang i to år har Gareth Bale startet i tre ligakampe i streg for Real Madrid, der har lagt fra land uden nederlag i LaLiga.

Da Bale i september sidste år blev lejet ud til Tottenham lignede han ellers ikke ligefrem en mand, der havde en fremtid på Bernabeu, men Real Madrid har i Carlo Ancelotti fået ny manager hen over sommeren, og det har ændret situationen for den 32-årige waliser.

-Jeg spiller og er mere glad og mere komfortabel med spillestilen i Real Madrid. Jeg har altid haft et godt forhold til Carlo. Det er altid det samme – man skal præstere for at komme på holdet. Jeg har haft en god preseason og en god start på sæsonen, siger Gareth Bale ifølge The Guardian.

Gareth Bale spillede også under Carlo Ancelottis ledelse i Real Madrid i sæsonerne 13/14 og 14/15, og det var netop italieneren, der var med til at hente Bale til klubben.

Gareth Bale er netop nu med det walisiske landshold. Han fik syv minutter i deres venskabskamp mod Finland i onsdags, men anføreren ventes at få en markant større rolle, når de søndag møder Hviderusland og onsdag Estland i VM-kvalifikationen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P