Premier League

Saul Niguez i sit første Chelsea-interview: ”Det er en barnedrøm, der går i opfyldelse”

Chelsea har lejet spanske Saul Niguez i mesterskabsklubben Atletico Madrid med en købsoption på 260 millioner. I et eksklusivt interview til klubbens egen hjemmeside fortæller den nyslåede London-spiller, at han er klar til at søge nye breddegrader efter 15 år i den spanske hovedstadsklub.

Saul er ny Chelsea-spiller
Saul Niguez bliver præsenteret som ny Chelsea-spiller. Foto: Chelseafc.dk

Saul har gennem flere år for alvor markeret sig, som en stor midtbaneprofil for både Atletico Madrid og senest på landsholdet, hvor han fik spilletid under den netop overståede EM-slutrunde. Nu har han taget springet og underskrevet en kontrakt med Champions League-vinderne fra Chelsea.

The Blues har lejet spanieren med en lukrativ købsoption, og står det til Saul selv, var tilbuddet om at komme til et andet land og en anden kultur et vigtigt steppingstone for hans karriere, som han ikke kunne sige nej til. 

Læs mere her: Chelsea lejer Saul i Atletico Madrid

Den alsidige midtbanespiller har været i Atletico i 15 år og spillet over 250 LaLiga-kampe for de rød/hvide. Men nu er tiden inde til at prøve kræfterne af i England. Saul nævner, at flere af de spanske profiler i Chelsea-truppen, og særligt målmanden Kepa, var med til at tale skiftet op. 

– Jeg er glad for den lille spanskerkoloni, der er i Chelsea. Jeg kender blandt andre Kepa på forhånd. Vi har været værelseskammerater siden vi spillede på det spanske ungdomslandshold. Det betyder meget – og jeg har fortalt ham, at vi bliver nødt til at få snakket noget engelsk sammen, så jeg kan lære sproget hurtigere, fortæller han til Chelseas hjemmeside.   

Derudover ser han frem til at lære et nyt sprog, en ny kultur og ikke mindst spille i den liga, han har drømt om at spille i siden han var barn:

– Igennem 15 år har Atletico været mit hjem, men nu er det på tide at komme videre. Min barnedrøm bestod af to ting: at spille for Atletico og spille i Premier League. Nu kan jeg endelig realisere den sidste del, siger Saul.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P