1 min læsningLars Friis efter Viborg FF’s pokal-exit: Jeg er irriteret og skuffet

Viborg FF røg ud af pokalturneringen, da de torsdag aften gæstede NordicBet Liga-mandskabet FC Fredericia. Chancer var der ifølge Viborg FF’s træner, Lars Friis, nok af, men de blev ikke forvandlet effektivt nok til at sikre sejren i ordinær spilletid.

1 min læsning
Viborgs træner, Lars Friis, kunne torsdag aften se sit hold blive besejret af FC Fredericia. Foto: Ritzau/Scanpix.

Kampen mellem Viborg FF og FC Fredericia blev først afgjort i straffesparkskonkurrence, hvor FC Fredericia trak det længste strå og løb med sejren. Men ifølge Viborg FF’s træner, Lars Friis, havde hans mandskab rig mulighed for at afgøre kampen i åbent spil.

-Ser vi på de 120 minutter, så skaber vi mere end rigeligt til at vinde den her kamp. Det irriterer mig helt vildt, at vi ikke gør det. Vi mangler noget kvalitet i de afgørende situationer, fortæller Lars Friis til Viborg FF’s hjemmeside.

Kampen endte 1-1 i den ordinære spilletid. Viborg FF’s manglende kynisme irriterer særligt Lars Friis.

-Vi kommer til nogle store chancer, som vi selvfølgelig skal udnytte. Vi skal både afgøre det i ordinær spilletid og i forlænget spilletid. Så jeg er pissehamrende irriteret og skuffet, fortæller Lars Friis uddybende.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P