1 min læsningDaramy, Dreyer og Biel er nomineret til månedens spiller i Superligaen

Stemmerne blandt fansene og eksperterne er i dag talt op. De nominerede til at vinde prisen som bedste spiller i 3F-Superligaen for august måned er Pep Biel fra FCK, hans tidligere holdkammerat Mohamad Daramy og den tidligere FCM-kantspiller Anders Dreyer.

1 min læsning
De tre nominerede til prisen som Superligaens bedste spiller i august er fundet. Valget står mellem Daramy, Biel og Dreyer. Fra Henholdsvis FCK og FCM.
FC Midtjyllands tidligere offensivspiller Anders Dreyer er blandt de tre nominerede til Superligaens bedste spiller i august. Han kæmper mod Mohamad Daramy og Pep Biel. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.


Det er i dag blevet offentliggjort af 3F-Superligaen, at slutfeltet af nominerede til prisen som månedens profil, består af Pep Biel fra FCK, den nyerklærede Ajax-spiller Mohamad Daramy og den nu Rubin Kazan-ejede Anders Dreyer. Både Daramy og Dreyer kan altså krone deres respektive store transfers til udlandet med titlen som Superligaens bedste for august måned.

Daramy står noteret for ét mål og én assist i fem kampe, Dreyer lavede to mål og fire målgivende afleveringer, mens Biel for alvor gjorde sig bemærket med fem scoringer og to oplæg.

I sidste måned var det Mathias Greve, som vandt titlen for hans præstationer i Randers FC-trøjen. Han skiftede kort tid efter til Superliga-mestrene fra Brøndby IF.


Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P