International Fodbold

Luis Enrique svarer tilbage på svensk kritik: Det er helt forkert

Den spanske landstræner, Luis Enrique, skulle efter 0-0-kampen ved EM have brokket sig over Sveriges defensive tilgang til kampen, men det afviser han selv.

Luis Enrique forud for Spaniens VM-kvalifikationskamp mod Sverige
Den spanske landstræner har aldrig kritiseret Sveriges spillestil. Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix

75% boldbesiddelse og 17 målchancer mod Sveriges 4.

Der var ikke megen tvivl om, hvem der gik mest efter at vinde, da Spanien midt i juni mødte Sverige i begge holds første EM-kamp. Alligevel lykkedes det ikke spanierne at nedbryde den stærke svenske defensiv, og derfor endte kampen 0-0.

Efterfølgende skulle den spanske landstræner, Luis Enrique, have brokket sig over Sveriges spillestil, og det fik onsdag den svenske landstræner, Janne Andersson, til at vende situationen på hovedet, forud for de to landes møde torsdag.

-Hvis han ikke er glad, så er det da meget godt, ikke? Lød det fra Andersson på det svenske landsholds pressemøde, men da Luis Enrique kort efter blev forholdt svenskerens svar, var han overrasket.

-Det er helt forkert. Jeg har aldrig brokket mig over Sveriges måde at spille på. Jeg brokker mig aldrig over, hvordan modstanderne spiller. Alle har ret til at spille, som de ønsker, lød det ifølge Aftonbladet fra Enrique.

Torsdagens møde mellem de to mandskaber bliver det fjerde indbyrdes møde på lige godt to år. De to hold var nemlig i pulje sammen både ved EM-kvalifikationen og ved selve EM-slutrunden, og nu er de så i samme VM-kvalifikationspulje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P