LaLiga

Falcao stopper i Galatasaray – fortsætter hos spansk oprykker

Radamel Falcao fik på transfervinduets sidste dag ophævet sin kontrakt i tyrkiske Galatasaray, og nu har den 35-årige colombianer skrevet kontrakt med spanske Rayo Vallecano.

Radamel Falcao i aktion for Galatasaray i august, hvor de mødte Randers FC. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Radamel Falcao nåede blot at spille ti minutter i den tyrkiske Süper Lig denne sæson, for nu er den aldrende colombianer fortid i både Galatasaray og Tyrkiet.

Falcao har stadig forhåbninger om at blive udtaget til Colombias landshold til VM i Qatar om lidt over et år, og derfor har han brug for fast spilletid – noget han ikke har fået meget af under træner Fatih Terim i Galatasaray.

Derfor har han nu kigget mod Spanien og LaLiga, hvor han tidligere har nydt stor succes i Atletico Madrid. Det bliver dog en anden Madrid-klub, nemlig oprykkerne fra Rayo Vallecano, der løber med colombianerens underskrift, skriver spanske Marca.

Endnu har Madrid-klubben ikke offentliggjort handlen, men ifølge det spanske medie skyldes det, at han netop nu befinder sig i Sydamerika, hvor han sammen med det colombianske landshold den næste uges tid skal møde Bolivia, Paraguay og Chile.

Falcao scorede 70 mål i sine to sæsoner hos Atletico Madrid fra 2011 til 2013.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P