Dansk Fodbold

Daramy kan få landsholdsdebut: Skal gribe chancen

Mohamed Daramy er blevet udtaget til den landsholdstrup, der den næste uge kan spille sig ganske tæt på endelig kvalifikation til VM, og den nye Ajax-spiller tør godt tro på debuten.

Mohamed Daramy A-landsholdet Kasper Hjulmand
Mohamed Daramy var kaninen i Kasper Hjulmands hat, og onsdag kan den unge Ajax-spiller få debut. Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Mohamed Daramy har haft en uge lidt ud over det sædvanlige.

I tirsdags blev han for første gang udtaget til landsholdet, torsdag spillede og scorede han i sin sidste kamp for FC København i Parken, og lørdag blev hans skifte til Ajax officielt.

Det er dog ikke sikkert, at der falder ro på med det samme for det unge stjerneskud, for allerede onsdag kan han potentielt få debut for det danske landshold, når de hjemme i Parken møder Skotland.

Sker det ikke, er der yderligere to kampe mod Færøerne og Israel – henholdsvis på lørdag og tirsdag – hvor debuten kan komme, og det tør den 19-årige offensivspiller godt tro på.

– Man bliver nødt til at tro på tingene. Alt kan ske, jeg skal bare være god til træning og arbejde hårdt og virkelig vise, at jeg er der. Lige pludselig opstår muligheden, og så skal man gribe chancen, siger Daramy i et interview med Discovery+.

Daramy, der er født i Hvidovre men han har rødder i Sierra Leone, har spillet seks kampe for det danske U21-landshold, men nu kan det altså blive til debut blandt de store drenge, og det havde han ikke lige selv regnet med.

– Jeg var glad, da jeg fik opkaldet fra Hjulmand, og jeg fik et helt chok, da han sagde, at jeg var var udtaget. Han syntes, at jeg havde gjort det rigtig godt her de seneste par kampe. Han sagde at jeg skulle fortsætte med det, jeg gør og ikke være bange, forklarer Daramy.

Mens Mohamed Daramy altså kan få debut på det danske A-landshold onsdag, må han vente til den 11. september, før han kan komme på græs for Erik ten Hags tropper i Ajax.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P