2 min læsningRooney tager trænerkasketten på: Jeg ville bruge Ronaldo helt fremme

Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo udgjorde fra 2004 til 2009 en dødelig duo for Manchester United, men mens Ronaldo nu vender tilbage til Manchester United, har Rooney for længst lagt støvlerne på hylden til fordel for en karriere som træner.

2 min læsning
Manchester Uniteds udebanefans holder en papfigur af Cristiano Ronaldo
Manchester Uniteds udefans tog allerede i søndagens kamp mod Wolves forskud på glæderne. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Sir Alex Ferguson havde nogenlunde samme dilemma, som Ole Gunnar Solskjaer nu har fået.

Hvor bruger man Cristiano Ronaldo bedst?

Cristiano Ronaldo spillede i sin første tid i Manchester United nærmest udelukkende på højre kant. Ind imellem skiftede han til venstre side, og nogle få gange spillede han helt fremme.

Hos Real Madrid og Juventus i særdeleshed har den 36-årige portugiser mestendels spillet allerforrest, og står det til ham, der netop spillede den position i Ronaldos første tid i klubben, så er det også der vi får verdensstjernen at se i sin anden periode i Manchester United.

– Hvor ville jeg spille ham? Som angriber. Han er angriber, og de andre ni markspillere bag ham vil formentlig være nødt til at arbejde lidt mere, for når du har en som Cristiano, vil du have ham frisk omkring feltet. Han vil stadig være den bedste, og jeg er sikker på, at han får en stor indflydelse på dem denne sæson, siger Wayne Rooney ifølge The Guardian.

Specielt Manchester Uniteds unge spillere kommer til at nyde godt af at have den femdobbelte Ballon d’Or-vinder omkring sig i dagligdagen.

– Når man henter en som Cristiano, giver det spillerne den der vindermentalitet hver dag. For unge spillere som Mason Greenwood, Marcus Rashford og Scott McTominay vil det at have Cristiano være en stor hjælp, spår den nuværende Derby County-managaer.

Rooney troede da heller aldrig rigtigt på de rygter, der i dagevis havde sendt den snart tidligere Juventus-spiller til Manchester City.

– Jeg følte bare, at der ingen chance var for at han nogensinde ville skrive under med Manchester City. Jeg syntes ikke, det virkede rigtigt. Hans agent gjorde sit arbejde, for jeg vidste, at det sekund der var en chance for at han ville tage til Manchester City – Det ville Manchester United aldrig lade ske, forklarer Wayne Rooney.

Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo nåede at spille 206 kampe sammen i deres tid i den røde del af Manchester.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P