1 min læsningFrederiksen pillede Skipper ud efter 19 minutter: ’Han spillede fint

Niels Frederiksen og Brøndby slog søndag aften FC Midtjylland med 2-0 efter en stærk præstation. Det er første gang i denne sæson, at Vestegnsklubben har kunnet indkassere tre point på kontoen.

1 min læsning
Niels Frederiksen og Brøndby IF måtte søndag aften ændre i taktikken kort inde i kampen
Niels Frederiksen dirigerer sine tropper søndag aften på Brøndby Stadion. Foto: Ritzau/Scanpix.

Det var en ærlig Brøndby-træner, der efter sejren over FC Midtjylland fortalte TV3 Sport, at han havde stillet forkert op. En fejl, der resulterede i, at den 21-årige brøndby-stopper Anton Skipper blev erstattet af Morten Frendrup efter blot 19 minutters spil.

Niels Frederiksen er dog sikker på, at Anton Skipper forstår hans beslutning.

– Han har allerede fået klar besked om, at det ikke havde noget med ham at gøre. Han spillede egentlig fint, men vi var nødt til at ændre vores system. Jeg er sikker på, han er professionel nok til at forstå mit valg om at skifte ham ud, fortalte Niels Frederiksen til TV3 Sport.

Niels Frederiksens taktiske rokade fik store roser fra TV3 Sports eksperter, der kaldte Brøndby-trænerens manøvre for ”en genistreg”. 

Selvom Niels Frederiksen efter kampen erkendte, at han skulle have stillet anderledes op, glædede det ham, at han og resten af staben hurtigt løste problemet.

– Jeg er glad for, at vi trods alt har evnerne til at lave tingene om ude fra bænken. Og at spillerne er klar på at påtage sig nye roller og ansvar. Jeg synes, de løste det fantastisk, lød det videre fra en glad Niels Frederiksen.

Brøndby kan gå til landsholdspause på en 8. plads i Superligaen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P