1 min læsningManchester United bekræfter: Skade holder Diallo fra Feyenoord

Manchester United var egentlig blevet enige med Feyenoord om en lejeaftale for klubbens unge kantspiller, Amad Diallo, men en lårskade forhindrer nu den aftale.

1 min læsning
Ole Gunnar Solskjaer får ikke sendt Amad Diallo ud på den planlagte lejeaftale i Holland
Ole Gunnar Solskjaer havde håbet, at Amad Diallo kunne få værdifuld erfaring i Holland, men sådan bliver det ikke. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Frank Arnesen kunne søndag fortælle, at han som teknisk direktør i Feyenoord havde forhandlet en aftale på plads med Manchester United, men at den var faldet til jorden.

Aftalen omhandlede den 19-årige kantspiller, Amad Diallo, der skulle have spillet resten af sæsonen hos Arnesen i Æresdivisionen, men nu bekræfter Manchester United, at aftalen er faldet til jorden.

Landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten har pådraget sig en muskelskade i det ene lår til træning, og derfor forbliver han nu på Uniteds træningsanlæg, hvor det forventes han skal genoptræne i seks uger.

Diallo kom til Manchester United i januar, og indtil videre er det blevet til i alt 8 kampe og ét mål hos De Røde Djævle.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer