Premier League

Manchester United bekræfter: Skade holder Diallo fra Feyenoord

Manchester United var egentlig blevet enige med Feyenoord om en lejeaftale for klubbens unge kantspiller, Amad Diallo, men en lårskade forhindrer nu den aftale.

Ole Gunnar Solskjaer får ikke sendt Amad Diallo ud på den planlagte lejeaftale i Holland
Ole Gunnar Solskjaer havde håbet, at Amad Diallo kunne få værdifuld erfaring i Holland, men sådan bliver det ikke. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Frank Arnesen kunne søndag fortælle, at han som teknisk direktør i Feyenoord havde forhandlet en aftale på plads med Manchester United, men at den var faldet til jorden.

Aftalen omhandlede den 19-årige kantspiller, Amad Diallo, der skulle have spillet resten af sæsonen hos Arnesen i Æresdivisionen, men nu bekræfter Manchester United, at aftalen er faldet til jorden.

Landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten har pådraget sig en muskelskade i det ene lår til træning, og derfor forbliver han nu på Uniteds træningsanlæg, hvor det forventes han skal genoptræne i seks uger.

Diallo kom til Manchester United i januar, og indtil videre er det blevet til i alt 8 kampe og ét mål hos De Røde Djævle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P